شما اینجا هستید
آخرین اخبار

برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

گام‌های جهادی دولت سیزدهم برای سند دار شدن اراضی کشاورزی
گام‌های جهادی دولت سیزدهم برای سند دار شدن اراضی کشاورزی

حدنگاری و صدور اسناد مالکیت برای اراضی کشاورزی از ضرورت‌های تولید پایدار و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی موثر در توسعه اقتصادی است و بر این اساس دولت با تشکیل قرارگاه جهادی در استان‌ها درصدد تعیین تکلیف اراضی کشاورزی تا مرداد ۱۴۰۴ است.

وسعت اراضی کشاورزی کشور در حدود ۱۸ میلیون هکتار است و با اجرای طرح صدور سند مالکیت زراعی که از زمستان سال گذشته آغاز شد، پیش بینی‌می‌شود با همراهی مالکان و دستگاه‌های اجرایی مرتبط تا پایان امسال ۵۰ درصد اراضی زراعی کشور سنددار شوند.

اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی هم در جلسه قرارگاه جهادی حدنگاری و صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی استان، با بیان اینکه صدور اسناد اراضی فرا قوه ای است، افزود: بنا به دستور وزیر جهاد کشاورزی باید تا پایان دولت به ۱۰۰ درصد صدور سند برسیم و در این زمینه قوای قضاییه و مجریه مکلف شده اند که این موضوع را پیش ببرند.

وی به اهمیت صدور اسناد اراضی کشاورزی اشاره کرد و افزود: صدور اسناد کشاورزی باعث می شود مشکلات و مسائل کشاورزان رفع شود، این کار از اولویت های سازمان بوده و از طرفی این اسناد موجب دقت آمارهای رسمی می شود و در برنامه ریزی ها کمک می کند.

فتحی ادامه داد: بیشتر آمارهایی که اکنون وجود دارند براساس خوداظهاری کشاورزان است و این موضوع باعث می شود که اطلاعات دقیقی در اختیار نداشته باشیم بر همین مبنا اگر می خواهیم آمار دقیق در حوزه کشاورزی به خصوص باغبانی و زراعت داشته باشیم باید از این اسناد بهره ببریم.

وی گفت: باید اهمیت و ضرورت صدور اسناد کشاورزی در تمام روستاها و شهرستان‌های استان توسط همکاران جهاد کشاورزی شهرستان ها تبیین شود و برای تبیین این موضوع لازم است در قالب کلاس های آموزشی ترویجی اقدام و اگر کشاورزان پیشرو برای گرفتن سند اقدام کنند سایر کشاورزان نیز برای این موضوع پیشقدم می شوند.

فتحی اظهار کرد: برای تبیین بیشتر ضرورت و اهمیت صدور اسناد کشاورزی باید هر شهرستان در شورای اداری این موضوع را تبیین تا همه ادارات همکاری کنند و مساعدت فرمانداران نیز حاصل شود.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست بر لزوم تسریع در روند اجرای حدنگاری ( کاداستر ) اراضی زراعی و باغی استان تاکید و اضافه کرد: متاسفانه در این رابطه دهیاری‌های استان همکاری‌های لازم و کافی را ندارند.

موسی خلیل اللهی بر رفع تداخلات و کاداستر اراضی زراعی و باغی استان تاکید و اظهار کرد: به منظور تسریع در روند رفع تداخلات و مشخص شدن وضعیت دقیق اراضی استان، نشست های بررسی مسایل مربوط به آن باید به صورت مستمر در دستگاه های مسئول برگزار و گزارش عملکرد شهرستان ها به تفکیک ارائه شود.

دیدگاه 0

ارسال دیدگاه

آخرین اخبار
اولین موزه آتش نشانی شمالغرب کشور، به بهره برداری می رسد
اولین موزه آتش نشانی شمال ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۷

مدیرعامل تراکتور: بازی با نساجی با تماشاگر است
مدیرعامل تراکتور: بازی با ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۵

تراکتور ۳ ملوان صفر؛ صدر سرخ باقی ماند
تراکتور ۳ ملوان صفر؛ صدر ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۲

احیای واحدهای راکد تولیدی و صنعتی استان
احیای واحدهای راکد تولیدی ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۱۹

نورپردازی المان ساعت در میدان نماز
نورپردازی المان ساعت در م ...

پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ ۰۸:۰۳

فعالین اجتماعی
دستگیری متخلفین قطع اشجار در جنگلهای ارسباران ارسباران
دستگیری متخلفین قطع اشجار ....

سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۰

شناسایی و جمع‌آوری ۱۰۰ درصدی اتباع خارجی غیر مجاز آذربایجان‌شرقی
شناسایی و جمع‌آوری ۱۰۰ در ....

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۳۹

نصب ریسه های نوری در خیابان ارتش شمالی
نصب ریسه های نوری در خیاب ....

پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ۱۰:۱۱

با تخریب املاک باقی مانده، خیابان دمشقیه به خیابان شهید بهشتی متصل شد
با تخریب املاک باقی مانده ....

سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۶