برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید
مدیرعامل سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز از اتمام حفاری فاز اول خط دو از قراملک تا دانشسرا خبر داد و گفت: ۱۴ کیلومتر حفاری در خط دو انجام یافته است.
یعقوب وحیدکیا در یک برنامه تلویزیونی از اتمام حفاری تونل در فاز اول خط دو از میدان قراملک تا میدان دانشسرا در آذر ماه سالجاری خبر داد و زمان بهره برداری از فاز اول خط دو (حدفاصل میدان قراملک تا دانشسرا) را سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ اعلام کرد.
وی در گزارشی از آخرین وضعیت حفاری در خط دو مترو تبریز اعلام کرد: دستگاه حفار از سمت غرب (قراملک) ۹.۵ کیلومتر حفاری کرده و تا دو ماه آینده، دستگاه TBM به میدان دانشسرا خواهد رسید و حفاری تونل در فاز اول خط دو به اتمام خواهد رسید، اما حفاری تونل در فاز دوم خط دو از سمت شرق تبریز(باغمیشه) ۴.۵ کیلومتر بوده و در مجموع ۱۴ کیلومتر حفاری تونل در خط دو انجام یافته و کمتر از سه کیلومتر به پایان حفاری در این خط باقی مانده است.
وی به اطلاعرسانی صریح و شفاف در خصوص اتمام پروژه در ایستگاههای خط دو با نصب روزشمار تأکید کرد و گفت: در سه ایستگاه اول و دوم و هشتم ( قراملک، شهرک امام (ره) و دانشسرا) روز شمار اتمام پروژه نصب شد که بر اساس آن در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ عملیات اجرایی این ایستگاه ها به اتمام رسیده و وارد فاز بهرهبرداری خواهد شد.
مدیرعامل سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز افزود: از سوی دیگر عملیات نصب روز شمار در سایر ایستگاههای فاز اول خط دو در هفتههای آتی انجام خواهد گرفت تا خواسته اصلی شهروندان و اهالی و کسبه در جوار ایستگاه.ها مبنی بر اعلام زمان دقیق اتمام عملیات احداث ایستگاهها محقق شود.
وی در خصوص منابع مورد نیاز برای اتمام ایستگاهها نیز اظهار کرد: ما تا زمان بهرهبرداری حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم که برای تأمین این منابع از شهرداری نیازمند حمایت همه جانبه دولت در تخصیص تسهیلات و منابع مالی از قبیل فاینانس و اوراق مشارکت هستیم و هر چقدر بتوانیم این منابع را سریع تر جذب کنیم قطعاً سرعت اجرایی نیز در سامان مطلوب احداث ایستگاهها افزایش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: هر چند اهتمام و توجه ویژه استاندار به پروژه مترو قابل توجه است و مجموعه سازمان حمل ونقل ریلی نیز برای رفاه شهروندان در آیندهای نزدیک در تمام بخشهای فنی و مهندسی به صورت شبانهروزی در تلاش و تکاپو هستند.
وحیدکیا ضمن اشاره به پیگیری مسئولان شهری در اتمام پروژهای در دست اقدام مترو، تشریح کرد: در دو سال اخیر پروژه مترو جزو اهداف کاربردی و مهم شهرداری تلقی میشود که استانداری، اعضای شورای شهر و شهردار کلانشهر تبریز به جد پیگیر مرتفع شدن مشکلات اجرایی این پروژه بزرگ هستند و با قول مساعد شهردار کلانشهر تبریز مبنی بر تخصیص بودجه لازم برای اتمام پروژه و همکاری و پشیتبانی استانداری و اعضای شورای شهر، امیدواریم بتوانیم در زمان مناسب عملیات عمرانی و اجرایی خط دو را به شرط تامین منابع مالی به اتمام برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: صنعت مترو فرآیندی را طی میکند که با لحاظ کردن حجم کاری برای اتمام آن باید مترو سیستم و شاکله آن از تجهیزات متعدد تأمین شود، از سوی دیگر با توجه به موقعیت ایستگاهها، همکاری واحد مدیریت شهری و سازمانهای مرتبط ضروری میکنیم.
وی بیان کرد: خط دوم متروی تبریز به طول حدود ۲۲.۴ کیلومتر، در حال حاضر طولانیترین مسیر از شبکه ریلی کلانشهر تبریز است.
وی ادامه داد: این خط، شامل ۲۰ ایستگاه است که از محدوده زمینهای قراملک تبریز (کارخانه کود آلی) شروع شده، از طریق خیابان وحدت و میدان قراملک (اولین ایستگاه) و پس از عبور از زیر خیابان آخونی، خیابان قدس، در ایستگاه میدان کهن (محققی) دارای ایستگاه تبادلی با خط یک بوده و از طریق میدان دانشسرا، وارد خیابان عباسی شده و ضمن عبور از میدان شهید فهمیده باغمیشه به سمت شهرک نصر، مرزداران، دانشگاه آزاد، نمایشگاه بین المللی و نهایتاً در میدان بسیج خاتمه مییابد.
به نقل از سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری تبریز، وی یادآوری کرد: در طرح توسعه این خط، گذر از منطقه خاوران و اتصال به ایستگاه راهآهن تبریز- میانه در نظر گرفته شده است.
شهرک رشدیه به تفرجگاه عینالی تبریز متصل میشود
معاون فنی و عمرانی سازمان توسعه و عمران عون بن علی از افزایش راههای دسترسی به عینالی خبر داد و گفت: این پروژهها در راستای توسعه زیرساختهای عینالی و گسترش صنعت گردشگری اجرا میشود.
محمد علیزاده در این رابطه اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساختهای عینالی و گسترش صنعت گردشگری طبق سیاستهای مدیریت شهری تبریز، پروژه اتصال شهرک رشدیه به تفرجگاه عینالی به طول یک کیلومتر با مشارکت شهرداری منطقه ۵ تبریز آغاز شد.
وی از اتمام و بهره برداری پروژه عمرانی مسیر دسترسی جدید این تفرجگاه تا اردیبهشت سال آینده خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از ادارهکل فنی و عمرانی سازمان توسعه و عمران عون بن علی، وی یکی از اهداف اجرای این پروژه را کاهش ترافیک در ورودی اصلی تفرجگاه عنوان کرد و افزود : بودجه پیشبینی شده برای این پروژه ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که توسط شهرداری منطقه ۵ تبریز تامین خواهد شد.
ارتقای سرانه ورزشی شهر با تکمیل ۲۵ سالن ورزشی
با حمایت شورای اسلامی شهر و تاکید شهردار تبریز بر کارکردهای اجتماعی شهرداری، ۲۵ سالن ورزشی چندمنظوره در سطح مناطق دهگانه تبریز با محوریت مناطق محروم احداث میشود که سالن ورزشی شمس در پارک شمس تبریزی یکی از این پروژههای ورزشی است.
توسعه زیرساختهای ورزشی شهر در سال جاری، علاوه بر افزایش سرانه ورزشی، ارتقای سلامت عمومی و ایجاد نشاط و شادابی در مناطق مختلف شهر به خصوص مناطق کمبرخوردار را در پی خواهد داشت.
سالن ورزشی شمس با پیشرفت فیزیکی ۴۰درصدی، طبق روزشمار اعلامشده، ۳۰بهمن سالجاری به بهرهبرداری میرسد که این پروژه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان به مساحت هزار و ۹۲۰ متر مربع در دست اجرا است.
کارفرمای این پروژه شهرداری منطقه یک تبریز و شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان اجرای آن را بر عهده دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، این سالن ورزشی که شامل دو سالن اصلی و جنبی است، در محل پارک شمس تبریزی احداث میشود و انتظار میرود با تکمیل آن، تا حدود زیادی از نیاز اهالی این منطقه به سالن ورزشی برطرف شود.
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۳۱
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۵
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۱۶
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۴۹
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۵
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۴۹
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۱۷
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۶