برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی اظهار کرد: ۵۷ مجتمع خدماتی رفاهی در طول محورهای آذربایجان شرقی در حال بهرهبرداری است که در طی سه سال گذشته نیز ۱۷ مجتمع احداث و به بهره برداری رسیده است.
اورجعلی علیزاده، یکشنبه، ۲۰ خرداد ماه، در چهارمین نشست از سلسله نشستهای رسم خدمت گفت: ۱۷ مجتمع خدماتی رفاهی در دست اجرا است که پیش بینی میشود تا پایان سالجاری ۱۰ مورد آن به بهره برداری برسد.
وی افزود: در استان نزدیک به ۱۴ هزار کیلومتر طول شبکه راهها است که ۱۰ هزار کیلومتر آن راه روستایی بوده و از این مقدار نیز ۶۵۰۰ کیلومتر آسفالت و ما بقی خاکی است.
وی ادامه داد: در برنامه هفتم تکالیف این بود که راههای روستاهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت احداث و آسفالت ریزی شود.
علیزاده با بیان اینکه چهار هزار کیلومتر شبکه راههای اصلی و فرعی در استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: نزدیک به ۱۷۰۰ کیلومتر شبکه شریانی است که مهمترین شبکه را تشکیل داده و ۸۵ درصد ترافیک استان روی این شبکه بوده و حفظ و حراست از آن برای ما بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۰۳۲ کیلومتر در طول محورهای شریانی آسفالت ریزی شده است، گفت: نزدیک به یک میلیون و ۳۰۰ تن حجم آسفالت با اعتبار ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای این محورها هزینه شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۳۷۲ کیلومتر خط کشی در طول محورهای مواصلاتی استان انجام شده و ۶۵۴ فقره تابلوهای اطلاعاتی نصب شده است.
وی با بیان اینکه شش هزار و ۵۵۵ کیلومتر اصلاح شیب شیروانی انجام شده، گفت: ۶۵۴ کیلومتر بهسازی و آسفالت راههای روستایی در طول سه سال اتفاق افتاده است.
علیزاده اظهار کرد: هوشمند سازی جادهها بل دوربینهای نظارت تصویری و ثبت تخلف بر عهدهی ما است که در این راستا در طول سه سال اخیر ۴۳ دستگاه ثبت تخلف در محورهای شریانی استان نصب شده است.
وی با بیان اینکه ۴۵۰ دستگاه جدید سنگین و نیمه سنگین برای برف روبی راههای استان در اختیار ما گذاشته شده گفت: در طی سه سال گذشته ۵۰ میلیون تن بار در داخل کشور با ناوگان داخلی به نقاط مختلف استان و کشور جا به جا شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان شرقی با بیان اینکه در این مدت ۱۰ میلیون مسافر از طریق ناوگان عمومی جابه جا شده است، گفت: ۲ میلیون و ۵۰۰ تن نهادههای دامی و کالاهای استراتژیک از جمله گندم، برنج و کود به استان حمل شده است.
علیزاده ادامه داد: ۳۲ هزار دستگاه ناوگان با ۴۲ هزار راننده در استان وجود دارد که این دستگاهها فرسوده بوده و وضعیت از این بابت در استان رضایت بخش نیست.
وی با بیان اینکه طبق مصوبه هئیت دولت مبنی بر نوسازی ناوگان فرسوده ۲۵۰۰ دستگاه ناوگان باری و ۱۸ دستگاه ناوگان مسافری به استان تزریق شد، گفت: در پایانه نوردوز افزایش ترانزیت ۳۷ درصد و در پایانهی مرزی جلفا ۱۸ درصد بوده است.
وی افزود: طی یکسال گذشته در مجموع با ۱۵۰هزار کامیون از این پایانهها صادرات، واردات و ترانزیت انجام شده است.
انتهای پیام
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۳۱
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۵
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۱۶
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۴۹
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۵
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۴۹
سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۱۷
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۲۶