شما اینجا هستید
آخرین اخبار

برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

لازمه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت همگانی است
لازمه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت همگانی است

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به شیوع و گسترش انواع ناهنجاری های اجتماعی، گفت: لازمه موفقیت در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت همگانی و تشکل‌های غیردولتی است.

به گزارش باخیش ، فرگل صحاف روز دوشنبه در آیین افتتاح برنامه های مشارکتی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان، آگاه سازی عمومی، ظرفیت سازی برای جلب مشارکت های مردمی، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را از اهداف اصلی اجرای برنامه های مزبور عنوان کرد و افزود: اجرای هر طرح و برنامه ای در این رابطه بدون حضور و دخالت عموم مردم نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

وی پیشگیری و مقابله با انواع آسیب های اجتماعی را یکی از ماموریت های مهم سازمان بهزیستی بیان و اظهار کرد: در شرایط بروز بحران و گسترش این آسیب ها باید مداخله علمی و عملی به انجام برسد که اورژانس اجتماعی عهده دار این رسالت در کشور است.

صحاف مشارکت دستگاه های اجرایی و خدماتی در کنترل و مقابله با آسیب های اجتماعی را مهم خواند و در عین حال یادآور شد: مشارکت این دستگاه ها به تنهایی کارساز نیست و باید تشکل های مردمی و نهادهای عمومی نیز پای کار آیند، چون تاثیرگذاری این نهادها به دلیل ارتباط دایمی و مستقیم با مردم بسیار تعیین کننده است.

وی شناسایی گروه های هدف در موضوع آسیب های اجتماعی را از وظایف مهم تشکل های مردمی بیان کرد و ادامه داد: رصد و بررسی گروه های سنی مختلف در معرض آسیب به خصوص نوجوانان و زنان و شناسایی عوامل خطر در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.

صحاف رده سنی نوجوانان و قشر زنان را دارای بییشترین آسیب اجتماعی در کشور بیان کرد که باید با مشارکت تشکل ها و نهادهای مردمی نسبت به ارایه راه های خلاقانه برای برون رفت از شرایط بحرانی همت شود.

به گفته وی بر اساس ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه، طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان و زنان از سال ۱۳۹۵ در کشور اجرا می شود که با همکاری آموزش و پرورش و دفتر امور زنان در تمام استان ها از جمله آذربایجان شرقی تداوم دارد.

صحاف اضافه کرد: جامعه هدف طرح فوق دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال و زنان ۱۸ تا ۵۰ ساله است.

وی طرح همیاران سلامت روان را دیگر طرح مشارکتی در قالب ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه بیان کرد و گفت: این طرح از سال ۱۳۷۵ در کشور اجرا می شود که اهداف اصلی آن شناسایی مساله و ارایه راهکارهای گروهی برای برون رفت از آسیب های اجتماعی و روان پریشی است.

صحاف شناخت محیط اجتماعی، آگاهی از توانایی های فردی، تجربه فعالیت های گروهی، توانمندی در رویارویی با انواع چالش ها، یادگیری ، کسب تجربه و مطالبه گری را از محورهای مهم ۲ طرح یاد شده بیان کرد.

دیدگاه 0

ارسال دیدگاه

آخرین اخبار
اولین موزه آتش نشانی شمالغرب کشور، به بهره برداری می رسد
اولین موزه آتش نشانی شمال ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۷

مدیرعامل تراکتور: بازی با نساجی با تماشاگر است
مدیرعامل تراکتور: بازی با ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۵

تراکتور ۳ ملوان صفر؛ صدر سرخ باقی ماند
تراکتور ۳ ملوان صفر؛ صدر ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۲۲

احیای واحدهای راکد تولیدی و صنعتی استان
احیای واحدهای راکد تولیدی ...

شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ۰۷:۱۹

نورپردازی المان ساعت در میدان نماز
نورپردازی المان ساعت در م ...

پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ ۰۸:۰۳

فعالین اجتماعی
دستگیری متخلفین قطع اشجار در جنگلهای ارسباران ارسباران
دستگیری متخلفین قطع اشجار ....

سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۰

شناسایی و جمع‌آوری ۱۰۰ درصدی اتباع خارجی غیر مجاز آذربایجان‌شرقی
شناسایی و جمع‌آوری ۱۰۰ در ....

یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۳۹

نصب ریسه های نوری در خیابان ارتش شمالی
نصب ریسه های نوری در خیاب ....

پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ۱۰:۱۱

با تخریب املاک باقی مانده، خیابان دمشقیه به خیابان شهید بهشتی متصل شد
با تخریب املاک باقی مانده ....

سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۶