شما اینجا هستید
آخرین اخبار

برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

لازمه غلبه بر آلودگی هوا بهره‌مندی از یافته‌های علمی است
لازمه غلبه بر آلودگی هوا بهره‌مندی از یافته‌های علمی است

 مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: لازمه غلبه بر معضل آلودگی هوای تبریز بهره مندی و تعامل هر چه بیشتر بین این مجموعه و سایر دستگاه های اجرایی با دانشگاه تبریز و یافته های علمی پژوهشگران است.

به گزارش با خیش : محمدحسین حسن زاده روز چهارشنبه در نشست تخصصی بررسی آلودگی هوای کلانشهر تبریز با موضوع «علل و عوامل، چالش‌ها و راهکارها با محوریت انرژی‌های تجدیدپذیر» در دانشگاه تبریز، اظهار کرد: متاسفانه امسال با پدیده بسیار خطرناک آلودگی هوا که تاثیرگذار بر سلامت شهروندان است، مواجه بوده و روزهایی که شاهد آلودگی در حد خطرناک برای گروه های حساس و تمام گروه های جامعه بودیم، بسیار بیشتر از سال گذشته بوده است و این زنگ خطر جدی به شمار می رود.

وی با تاکید بر اینکه مقابله با آلودگی هوا راهکارهای علمی و عملیاتی دارد، دانشگاه تبریز و بهره مندی از پژوهشگران این مرکز علمی را بهترین و سهل ترین مسیر برای اجرای طرح ها دانست و اظهار کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از هر گونه همکاری در این زمینه استقبال می کند، چون معتقد به نتیجه بخشی همکاری های دوسویه هستیم.

حسن زاده یکی از چالش های اصلی و مهم آلودگی هوای تبریز را مازوت سوزی نیروگاه حرارتی این شهر اعلام کرد: این در شرایطی است که مساله مهم و حیاتی سلامت روحی، روانی و جسمی مردم نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می دانیم که آلودگی هوا در دراز مدت انواع بیماری ها و تحمیل هزینه های هنگفت اقتصادی و اجتماعی را سبب می شود.

حسن زاده مشکلات زیست محیطی آذربایجان شرقی را تنها مربوط به مساله آلودگی هوا ندانست و با اشاره به اینکه امروز انواع چالش ها در حوزه محیط زیست طبیعی، جانوری و تخریب های منابع طبیعی مردم استان را تهدید می کند، افزود: در حال حاضر مساله خشکی دریاچه ارومیه به "ابربحران" منطقه و ایران تبدیل شده است که به موازات آن آلودگی رودخانه ارس نیز حیات مردم و حیات وحش منطقه را تهدید می کند.

وی از فعالیت حداقل ۶ هزار واحد تولیدی و صنعتی در آذربایجان شرقی خبر داد و با تاکید بر اینکه رصد و کنترل این تعداد واحد نیازمند نیروی انسانی مکفی است، اظهار کرد: متاسفانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان با ۴۰ درصد چارت سازمانی تعدیل شده فعالیت می کند که این تعداد به هیچ عنوان نمی تواند پاسخگوی چنین رصدها و پایش هایی باشد.

حسن زاده حداقل نیروی انسانی مورد نیاز و مصوب اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی را بیش از ۵۰۰ نفر اعلام کرد که اکنون این تعداد به ۲۷۰ نفر نمی رسد.

وی با بیان اینکه ۱۴ درصد از مساحت کل آذربایجان شرقی زیر مدیریت و کنترل اداره کل حفاظت محیط زیست است، کمبود محیط بان در استان را یکی دیگر از چالش های بسیار مهم خواند که باید نسبت به رفع آن اقدام فوری شود.

 

 

دیدگاه 0

ارسال دیدگاه

آخرین اخبار
تنها نقطه ضعف تراکتور
تنها نقطه ضعف تراکتور ...

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۹

لازمه غلبه بر آلودگی هوا بهره‌مندی از یافته‌های علمی است
لازمه غلبه بر آلودگی هوا ...

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۳

جداره سازی نمای بیرونی بازار تاریخی تبریز در بلوار جمهوری اسلامی و سرای گرجیلر
جداره سازی نمای بیرونی با ...

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۰

اهمیت کشت کلزا به‌ عنوان محصولی کم‌آب‌بر در مزارع آذربایجان شرقی
اهمیت کشت کلزا به‌ عنوان ...

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۱۸

آلودگی هوا مردم را درگیر استرس حیات کرده است
آلودگی هوا مردم را درگیر ...

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۱۳

فعالین اجتماعی
لازمه غلبه بر آلودگی هوا بهره‌مندی از یافته‌های علمی است
لازمه غلبه بر آلودگی هوا ....

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۲۳

اهمیت کشت کلزا به‌ عنوان محصولی کم‌آب‌بر در مزارع آذربایجان شرقی
اهمیت کشت کلزا به‌ عنوان ....

پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۱۸

لزوم آموزش مهارت زندگی در مدارس
لزوم آموزش مهارت زندگی در ....

دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ ۰۸:۱۵

محیط بانان شجاع آذربایجان شرقی صیادان و شکارچیان را غافلگیر کردند شرقی صیادان و شکارچیان را غافلگیر کردند
محیط بانان شجاع آذربایجان ....

شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ ۰۸:۱۰