شما اینجا هستید
آخرین اخبار

برای نمایش در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

مراودات اقتصادی ایران و ترکیه از مسیر شهرداری‌ها و بخش خصوصی تسهیل شود
مراودات اقتصادی ایران و ترکیه از مسیر شهرداری‌ها و بخش خصوصی تسهیل شود

شهردار تبریز با تأکید بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی، زبانی و دینی ۲ کشور ایران و ترکیه، خواستار توسعه روابط تجاری، سرمایه‌گذاری و تعاملات متقابل با محوریت ظرفیت‌های محلی و شهری شد و بر ضرورت تسهیل مراودات اقتصادی ۲ کشور از مسیر شهرداری‌ها و بخش خصوصی تاکید کرد.

، یعقوب هوشیار در دیدار با هیئت اقتصادی ترکیه، با اشاره به قرابت فرهنگی مردم ایران و ترکیه، گفت: ایران و ترکیه ظرفیت‌های متعددی در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری، صنعتی و خدماتی دارند که باید بیش از پیش شناسایی و فعال‌سازی شوند.

وی با اشاره به جمعیت چهار میلیون نفری آذربایجان‌شرقی و ۲ میلیون نفری کلانشهر تبریز، افزود: تبریز به‌عنوان یکی از پنج کلانشهر ایران، در حوزه‌های مختلفی هم‌چون صنعت، گردشگری سلامت، شهر هوشمند، قطعه‌سازی، مترو، مواد غذایی و ساختمان، ظرفیت‌های شاخصی دارد.

وی با بیان این‌که تعامل بین بخش خصوصی ۲ کشور می‌تواند به‌مراتب مؤثرتر از سطوح دولتی پیش برود، اظهار کرد: شهرداری‌ها می‌توانند پیچیدگی‌های روابط سیاسی و اداری را کاهش داده و بستر روابط تجاری را فراهم و تسهیل کنند.

هوشیار با اشاره به سابقه تاریخی تبریز در حوزه علم و فرهنگ، خاطرنشان کرد: بازار تاریخی تبریز، مقبره‌الشعرا با حضور ۴۰۰ شاعر و عارف، و مجموعه ربع رشیدی که ۷۰۰ سال پیش میزبان دانشجویان بین‌المللی بود، بخشی از هویت تاریخی و تمدنی تبریز است.

وی به توسعه زیرساخت‌های شهری تبریز در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: پروژه متروی تبریز در پنج خط تعریف شده که یک خط بهره‌برداری شده، خط دوم در حال اتمام و خط سوم نیز آغاز شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۵۰ هزار مهندس در این شهر، ظرفیت‌های تبریز در حوزه ساخت‌وساز، شهرسازی و خدمات فنی-مهندسی را برای همکاری با طرف‌های ترکیه‌ای مناسب ارزیابی کرد.

شهردار تبریز به توسعه ظرفیت های توریسم درمانی تبریز نیز اشاره کرد و گفت: وجود بیمارستان‌های بزرگ، کادر درمانی مجرب و پروژه‌های بیمارستانی در حال ساخت، فرصت مناسبی برای تبادل بیماران و جذب گردشگران سلامت از کشورهای منطقه از جمله ترکیه را فراهم کرده است.

وی با اشاره به ارتباطات مردم‌نهاد میان تبریز و وان ترکیه، گفت: مراودات مسافرتی یک‌سویه به ترکیه باید متقابل شود و این امر نیازمند معرفی بیشتر ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی و درمانی تبریز در کشور ترکیه است.

وی با تاکید بر علاقه‌مندی دیرینه سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای به تبریز، ابراز امیدواری کرد: با شناخت متقابل ظرفیت‌ها و حضور فعال‌تر تجار و سرمایه‌گذاران، روابط میان دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی و شهری گسترش یابد.

به گزارش باخیش ، در این دیدار هیات اقتصادی ترکیه با تبریک انتخاب تبریز به عنوان پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ آمادگی خود را جهت سرمایه‌گذاری در این بخش اعلام کرد.

دیدگاه 0

ارسال دیدگاه

آخرین اخبار
اختتامیه مسابقات اسکواش جایزه بزرگ مردان(کاپ آذربایجان) برگزار شد
اختتامیه مسابقات اسکواش ج ...

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۸:۲۰

دیوار کشی املاک فاقد حصار در محدوده شهرداری منطقه 8
دیوار کشی املاک فاقد حصار ...

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۷:۰۷

حالیلوویچ به تراکتور پیوست
حالیلوویچ به تراکتور پیوس ...

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۷:۰۴

تولید و پرورش ۱۸ میلیون قطعه ماهی زینتی در آذربایجان شرقی
تولید و پرورش ۱۸ میلیون ق ...

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۷:۰۲

بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز - زنجان آغاز شد
بهسازی و روکش آسفالت آزاد ...

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۶:۵۷

فعالین اجتماعی
بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز - زنجان آغاز شد
بهسازی و روکش آسفالت آزاد ....

یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ۰۶:۵۷

تنظیف و شست شوی روزانه بازار میوه فروشان در راسته کوچه
تنظیف و شست شوی روزانه با ....

سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۱۵

افزایش آمار ازدواج و کاهش طلاق در آذربایجان‌شرقی
افزایش آمار ازدواج و کاهش ....

سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ ۰۶:۴۱

پاکسازی و تنظیف خیابان امام خمینی(ره) بعد از همایش بزرگ راهپیمایی غدیر خم
پاکسازی و تنظیف خیابان ام ....

دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ ۰۶:۴۴